sâmbătă, 26 decembrie 2009

Masterpiece.

Masterpiece = filmul "Avatar".
La început am fost sceptică. Nu îmi plăceau de niciun fel creaturile ălea albastre. Mi se păreau odioase, mă întrebam ce e cu toată această nebunie care se învârte în jurul acestui film. Dar am decis să-l văd, eram curioasă.
Iar acum stau şi mă gândesc când să mă mai duc să-l văd. :|
M-a impresionat. Lumea Pandorei este de vis, cine nu ar vrea să fie înconjurat de aşa ceva? M-a întristat, însă, cât adevăr este în mesajul filmului: omul este în stare de orice pentru bani..de orice..
Anyway, efectele au fost superbe, de la jumătatea filmului până la sfârşit eram prinsă în acţiune, la sfârşit mi-a fost greu să mă trezesc la realitate. Iar muzica..muzica excepţională. Şi nu mai spun că de două zile încoace numai Leona Lewis - "I see you" ascult, the Avatar theme.
Într-adevăr, un film bun.

6 comentarii:

 1. a zis Alex ca mergem la cinematograf sa-l vedem cand ne intoarcem :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Toata lumea a innebunit cu filmul asta...am auzit si lucruri bune si mai putin bune despre el...o sa ma dau cu parerea imediat dupa ce il vad!..sper sa merite:P

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa ziceam si eu, eram chiar sigura ca nu o sa-mi placa. Si faptul ca era atata nebunie in privinta filmului ma enerva si mai rau si parca ma facea si mai sigura ca nu o sa-mi placa.
  Si ia uite..acum ma gandesc cand sa mai merg sa-l mai vad. Merita vazut cel putin o data. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. daca spui tu, atunci, cu siguranta:)

  RăspundețiȘtergere
 5. :))) chiar sunt incantata sa te cunosc.. esti primul om pe care il stiu şi care a reusit sa faca rezervare... Exagerez si eu un pic, dar.. still.. ai avut ceva rabdare, daca ai apucat sa-l vezi

  RăspundețiȘtergere
 6. Am fost sambata la Imax sa imi fac o rezervare pentru duminica..ghici cand am gasit bilete? Joi frate...joi...:P

  RăspundețiȘtergere